TJÄNSTER

Bredd – kunskap – kvalitet

Vi är professionella elektriker som erbjuder högkvalitativa tjänster för allt inom el och datainstallationer i Stockholm med omnejd, självklart både åt företag och privatpersoner.

Elinstallationer

Vi utför samtliga installationsarbeten, som exempelvis kraft och belysning, värmekabelsystem, projektering, ljussättning, konsultation, energieffektivisering, besiktningar och översyn av befintliga anläggningar etc.

Service

Vi felsöker och reparerar din befintliga anläggning och kommer med smarta tips för att förenkla, dokumentera och effektivisera.
Vi kan även hjälpa dig med en översyn, om du känner dig osäker.

Data och nätverk

Vi drar och kopplar in allt från större kontorslokaler med serverrum till små jobb med ett datauttag bakom TV:n eller på kontoret hemma hos privatpersoner. Passagesystem, IP-kameror och WiFi-accesspunkter är ett axplock av det vi arbetar med.

Smarta hus

I dagens samhälle kräver vi enkelhet, trygghet och komfort. Därför blir smarta hus allt vanligare.
Vi utför alla arbeten inom KNX, trådlösa överföringar mm. Bygger du nytt idag så skiljer sig inte ett smart hus mycket mot ett vanligt konventionellt hus i kostnad.
Här kan man verkligen prata energieffektivisering, övervakning, belysning/uttag/värme/kyla mm – det finns inga begränsningar!

Ljusdesign

Vi hjälper er att få en bra och snygg ljussättning, såväl i stora lokaler som i den privata villan.
Hos oss kan du få hjälp med konsultation, ljusberäkning samt allmänna råd kring ljusdesign, så att ditt projekt blir så bra som möjligt!

Ljud & Bild

Vi bygger kompletta ljud- och bildsystem till butiker, i lokaler samt hemma hos privatpersoner.
Hemmabio, högtalare, projektorer, kameror och bildöverföring är några av de tjänster vi kan leverera.

Underentreprenörer

Vi arbetar hela tiden tillsammans med andra företag.
Behöver du hjälp i samband med våra arbeten så kan vi oftast komma med bra förslag på företag du kan anlita för andra tjänster.
Exempelvis rörmokare, målare, snickare, plattsättare, larminstallatörer, antenn/parabolinstallatörer etc.

keyboard_arrow_up